ÅBNINGSTIDER

Pasning tilbydes efter aftale indenfor nedenstående tidsrum:

Mandag-torsdag: 7:00-16:00

Fredag: 7:00-14:30

Den aktuelle åbningstid beror således på, hvornår det er aftalt at første barn møder ind, og hvornår sidste barn er aftalt afhentet. Alle familier har forskellige behov for pasning, og derfor vil hver pasningsaftale være individuel. Der kan dog maks. tilbydes pasning i 43,5 timer om ugen. Baby Steps Hobro åbner, når første barn møder ind og lukker, når sidste barn er afhentet (dog tidligst kl. 7:00 og senest kl. 16:00/14:30).

Jeg bakker generelt op om familielivet og barnets tid med forældrene, så der er ingen faste regler for, hvornår man senest må aflevere. Det er min holdning, at den allerbedste tid for et lille barn, er den, der tilbringes med familien. Dog anbefaler jeg, at barnet er her senest 9:30, da det er i tidsrummet 9:30 til ca. 11:15, vi har vores daglige fælles aktiviteter. Jeg vil dog altid informere Jer om, hvis vi går på legepladsen, i skoven eller lignende, så I ved, hvor I kan finde os, hvis I kommer senere end 9:30.

Er barnet sygt eller holder det en spontan fridag, så vil jeg gerne have besked på sms senest kl. 8:00 af hensyn til dagens planlægning.